OAMENII SISTEMULUI
Camelia Bogdan

Camelia Bogdan, alte două procese pierdute

Camelia Bogdan a mai pierdut două procese: unul în care dăduse în judecată Parchetul general și un altul în care se judeca cu CSM.
În 10 noiembrie 2021, judecătoarea suspendată Camelia Bogdan a pierdut definitiv la Înalta Curte un proces pe care îl intentase Parchetului General pe motiv că nu fusese numită expert într-un proiect de instruire a procurorilor.

CEDO a desfințat cererile Cameliei Bogdan

Camelia Bogdan a contestat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) sancțiunea rămasă definitivă în urma deciziei Înaltei Curți, reclamând absența unui termen de prescripție pentru impunerea unei sancțiuni disciplinare judecătorilor, încălcarea dreptului la respectarea vieții sale private și afectarea reputației profesionale. CEDO a respins categoric toate aceste cereri ale Cameliei Bogdan.

CEDO nu a anulat nicio sancțiune primită de Camelia Bogdan

Presa de propagandă minte. CEDO NU a anulat sancțiunea primită de Camelia Bogdan pentru că a primit bani de la o firmă privată în timp ce judeca dosarul ICA. Decizia CEDO se referă exclusiv la suspendarea din profesie a magistraților pe durata contestării sancțiunii de excludere. Prin urmare, Camelia Bogdan rămâne vinovată de incompatibilitate, așa cum a stabilit Înalta Curte în 13 decembrie 2017.

Sume uriașe dispărute din declarațiile de avere ale Cameliei Bogdan

La 2 luni după ce ANAF a anunțat că o va supune pe judecătoarea Bogdan analizei de risc, 200.000 Euro au dispărut pur și simplu din declarația de avere a acesteia. În 30 mai 2020, judecătoarea suspendată Camelia Bogdan a depus o nouă declarație de avere. Față de anul trecut, din averea Cameliei Bogdan au dispărut sume uriașe de bani, inclusiv depozitul de 200.000 Euro care apare în declarațiile de avere ale acesteia din 2018 și 2019.

Agenția Națională de Administrare Fiscală o anchetează pe Camelia Bogdan

ANAF o va supune pe judecătoarea Camelia Bogdan analizei de risc. ANAF a soluționat favorabil sesizarea GIP referitoare la cei 200.000 Euro apăruți fără nicio justificare în declarația de avere a acesteia din 2018. ANAF va verifica diferența dintre averea Cameliei Bogdan și veniturile declarate de aceasta pentru a stabili dacă judecătoarea suspendată „prezintă risc de neconformare la declararea veniturilor.

200.000 euro au aterizat de nicăieri în conturile Cameliei Bogdan

În declarația de avere din 2018 a judecătoarei Camelia Bogdan a apărut, fără nicio justificare, un depozit bancar de 200.000 Euro. GIP sesizează Oficiul pentru Spălarea Banilor, Secția de Investigare a Magistraților din Parchetul General, ANAF și ANI. Potrivit declarației de avere depuse în 19 iunie 2018, Camelia Bogdan a creat, în primele luni ale anului 2018, un depozit bancar de 200.000 Euro.

Camelia Bogdan a pierdut și procesul cu Iohannis și Dăncilă

Acum câțiva ani Camelia Bogdan era o vedetă a magistraturii. Dădea interviuri, participa la evenimente mondene, se pregătea de un post la Înalta Curte. Îl condamnase pe Voiculescu la 10 ani de închisoare. (Băsescu avea să recunoască că Bogdan și-ar fi dorit „să-i dea 20 e ani lui Voiculescu, dar a putut să-I dea doar 10”).

Prejudiciul de 60 de milioane de euro stabilit în dosarul ICA – o fabulație

Prejudiciul de 60 milioane euro stabilit de DNA în dosarul ICA, pe baza căruia Camelia Bogdan a dat condamnări însumate de 50 de ani de închisoare, se dovedește a fi o fabulație. Acest lucru a fost demonstrat chiar de ANAF, care a scos la licitație terenul pentru o sumă de 4 ori mai mică decât cea inventată de DNA.

Camelia Bogdan: 87% dintre magistrați sunt masoni

După ce a fost exclusă din magistratură, Camelia Bogdan a ajuns să susțină că Justiția din România e făcută de Masonerie. „87% dintre magistrați sunt membri ai Marii Loji Masonice”, a declarat fosta judecătoare Camelia Bogdan la o dezbatere a Frontline din septembrie 2018. Cum a fost posibil ca această persoană să fie lăsată să judece oameni timp de 12 ani?

DNA mușamalizează dosarul Cameliei Bogdan

În martie 2018, GIP a depus o plângere penală împotriva Cameliei Bogdan. Plângerea se referea la faptul  că aceasta a încasat ilegal sume de bani de la Curtea de Apel București. Banii încasați de Bogdan au reprezentat venituri salariale pentru perioada 21 iulie – 2 august 2014, perioadă în care aceasta a absentat de la locul de muncă.

Camelia Bogdan – denunțuri, sesizări și acuzații aiuritoare

A cerut Agenției Naționale de Integritate să o ancheteze pe judecătoarea Mihaela Tăbârcă pentru lucrările de drept pe care le-a publicat. A acuzat-o pe judecătoarea Bogasiu că spală bani. I-a acuzat pe judecătorii Ionuț Matei și Aida Popa de legături cu serviciile secrete și cu masoneria.

Camelia Bogdan, plângeri halucinante la ANI

Supărată pe faptul că a fost sancționată disciplinar, Camelia Bogdan a făcut plângere la ANI împotriva judecătoarei Tăbârcă de la Înalta Curte. Motivul e halucinant: Camelia Bogdan cere ANI să o ancheteze pe Mihaela Tăbârcă pentru cărțile de drept scrise de aceasta.

GDS a preluat rolul pe care îl gazdele Securității

Camelia Bogdan: „Am adus la cunoștința organelor de urmărire penală prezente la întrunirea GDS din 22.11.2017 că se impun a fi verificate suspiciunile de spălare a banilor (…) și săvârșirea de către soț a unor activități infracționale” – citat din contestația în anulare depusă de Camelia Bogdan.

Acuzațiile delirante ale Cameliei Bogdan

Camelia Bogdan o acuză pe judecătoarea Bogasiu că spală bani, că are vulnerabilități penale, că e căsătorită cu un infractor și că are dosare penale mușamalizate de autorități, iar pe judecătoarea Tăbârcă de faptul că a sancționat-o pentru a obține beneficii materiale.

Înalta Curte: Camelia Bogdan a subminat justiția

Potrivit judecătorilor, Camelia Bogdan s-a subordonat, contra unei remunerații, unei firme private și a subminat independența justiției, deteriorând încrederea și respectul față de funcția de magistrat. Camelia Bogdan este vinovată de incompatibilitate.

Camelia Bogdan sancționată cu mutare disciplinară

Decizia luată astăzi de Înalta Curte prin care Camelia Bogdan este sancționată cu mutarea disciplinară la Târgu Mureș este tot ce au putut face judecătorii care nu sunt controlați de SRI.  În judecarea dosarului ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a comis o abatere disciplinară gravă.

De ce trebuie exclusă din magistratură judecătoarea Camelia Bogdan

Argumentele avocatului GIP, Costel Gîlcă, în fața judecătorilor Înaltei Curți: fapta este atât de gravă încât face imposibilă menținerea ei în magistratură; Camelia Bogdan și-a folosit cunoștințele pentru evitarea sistemului de incompatibilități, în vederea obținerii unor foloase materiale pentru sine, punând astfel în pericol imparțialitatea justiției.

Avocații Cameliei Bogdan se dezic de propria lor clientă

Avocații Cameliei Bogdan ne-au scris că se dezic de încercarea clientei lor de a o intimida pe judecătoarea Gabriela Bogasiu, președinta completului care judecă excluderea Cameliei Bogdan din magistratură. În ultimele zile, Camelia Bogdan a lansat o serie de acuzații aberante la adresa vicepreședintei Înaltei Curți Gabriela Bogasiu.

Un caz similar cu cel al Cameliei Bogdan

În 2014, Înalta Curte a condamnat-o pe Acrîșmăriței Camelia Alexandrina, judecătoare la Judecătoria Iași, la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese. În 2007, Acrîșmăriței a vândut drepturile succesorale asupra unui teren unei persoane care era parte dintr-un proces pe care îl judeca primind în schimbul acestora 210.000 de euro.

Experta de renume mondial Camelia Bogdan

Camelia Bogdan a mințit. Ea a afirmat în mai multe rânduri, inclusiv în acte oficiale, că era expert al Comisiei Europene în 2014, atunci când a luat banii de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată într-un dosar pe care îl judeca. În realitate, Camelia Bogdan s-a făcut expert european abia în 4 iulie 2017, la 3 ani de la data la care luase banii și la 5 luni de la excluderea sa din magistratură.

Camelia Bogdan îi denigrează pe magistrați

Potrivit Cameliei Bogdan, colegii ei judecători i-au „înscenat un proces lung și bine orchestrat ca să-i distrugă reputația”. Camelia Bogdan își acuză colegii magistrați că au încercat să o forțeze „să se retragă din magistratură”. Ea susține că e victima unei „întregi mașinații dezlănțuite împotriva sa de Curtea de Apel București și de CSM” .

Camelia Bogdan scrie articole despre ea însăși

Proprietarul thelondonpost.net, site-ul care a publicat în 3 iunie un articolul favorabil despre Camelia Bogdan, declară că articolul e scris de Camelia Bogdan însăși. Shahid Qureshi a transmis GIP un mesaj în care ne informează că „articolul” este unul de PR, scris în întregime chiar de Camelia Bogdan și pe care site-ul nu și-l asumă. Camelia Bogdan și susținătorii ei din România au mințit iar.

Kovesi refuză s-o ancheteze pe prietena sa, Camelia Bogdan

De mai bine de un an, plângerea noastră referitoare la ilegalitățile judecătoarei Bogdan este ascunsă prin sertarele DNA. Cauza este una foarte simplă și ar fi putut fi rezolvată și de un procuror debutant: în timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Bogdan a primit bani de la Ministerul Agriculturii, parte în proces.

Ce le leagă pe Elena Udrea și Camelia Bogdan

Camelia Bogdan a primit cei 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii prin intermediul asociaților lui Dorin Cocoş. Judecătoarea Bogdan a fost contactată prima oară de organizatorii cursurilor pe 2 iulie 2014, la o zi după primul termen din dosarul ICA și după prima zi de muncă la Curtea de Apel București.

Augustin Lazăr ascunde ilegalitățile Cameliei Bogdan

Parchetul condus de politrucul Augustin Lazăr mușamalizează ilegalitățile fostei judecătoare Camelia Bogdan, deși aceasta a fost exclusă din magistratură de CSM pentru fapte de o gravitate deosebită. Subordonații procurorului general Lazăr refuză să soluționeze plângerea noastră în legătură cu ilegalitățile comise de Camelia Bogdan.

Camelia Bogdan – reclamă pe site-ul unui islamist radical

Camelia Bogdan și securiștii care o susțin au plătit pentru apariția unui material propagnadistic pe site-ul thelondonpost.net Site-ul îi aparține lui Shahid Qureshi, un radical sunit pakistanez stabilit la Londra.

Banii primiți de Camelia Bogdan sunt nejustificați

În 2014, Curtea de Conturi a realizat un control al proiectului CESAR, derulat de Ministerul Agriculturii. Acesta este proiectul în cadrul căruia judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii.

Securiștii din România o premiază pe Camelia Bogdan

Exclusă din magistratură de CSM pentru „o faptă de o gravitate deosebită”, Camelia Bogdan urmează să primească o medalie și o diplomă de excelență de la un ONG din România la o conferință finanțată cu bani europeni.

Camelia Bogdan a primit 400 euro/zi

Pentru cele 6 zile în care a lucrat câte 4 ore pe zi pentru Ministerul Agriculturii, Camelia Bogdan a primit o sumă mult mai mare decât salariul unui judecător la Curtea de Apel pe o lună întreagă. Ea  a încasat de la Ministerul Agriculturii o sumă de 7 ori mai mare decât cea primită de judecătoarea Georgiana Pulbere, declarată incompatibilă de ANI pentru că a predat în afara sistemului judiciar.

Camelia Bogdan nu mai judecă

De marți, 21 martie 2017, Camelia Bogdan nu mai judecă. Judecătoarea Camelia Bogdan a făcut recurs la Curtea Supremă împotriva deciziei Secției de Judecători din CSM care a exclus-o din magistratură pentru banii primiți în timp ce judeca Dosarul ICA. Ca urmare, CSM a decis suspendarea Cameliei Bogdan din funcția de judecător la Curtea de Apel București până la soluționarea recursului.

Camelia Bogdan a mințit CSM

Camelia Bogdan a semnat sute de diplome oferite de Ministerul Agriculturii participanților la cursurile de la Poiana Brașov. Toate aceste diplome poartă antetul Ministerului Agriculturii. Camelia Bogdan a declarat în fața CSM că banii cu care a fost remunerată pentru activitatea sa de lector „nu provin de la Ministerul Agriculturii”. Camelia Bogdan a mințit.

Judecătoarea Camelia Bogdan a fost exclusă din magistratură

Excluderea Cameliei Bogdan vine ca urmare a dezvăluirilor GIP. În februarie 2016 am arătat că, în timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov în cadrul unui program finanțat de același minister.

Camelia Bogdan a luat 10.000 de lei de la Mininsterul Agriculturii

5 august 2014: judecătoarea Bogdan rămâne în pronunţare în dosarul ICA.
6 august 2014: Judecătoarea Bogdan primeşte 10.000 lei de la o parte în dosar.
8 august 2014: judecătoarea Camelia Bogdan se pronunţă în favoarea părții de la care luase banii, Ministerul Agriculturii. 

Judecătoarea Camelia Bogdan este magistrant-executant încă din 2011

În aprilie 2011, procurorul general Kovesi a intervenit în favoarea judecătoarei Bogdan într-un dosar al lui Vântu. În 2011, la un an după ce fusese adusă la Tribunalul Bucureşti de la Judecătoria Constanţa, judecătoarea Camelia Bogdan funcţiona deja ca magistrat-executant al Binomului.

Judecătoarei din dosarul ICA, Camelia Bogdan, îi place să mintă

Astăzi, la 10 zile de la dezvăluirile GIP referitoare la faptul că în timp ce judeca Dosarul ICA a primit bani de la Ministerul Agriculturii, Camelia Bogdan și șeful ei, generalul SRI Florian Coldea, au dat un răspuns de toată jena.

În timpul ce judeca ICA, C. Bogdan a primit bani de la o parte din proces

În timp ce judeca Dosarul ICA, judecătoarea Camelia Bogdan a primit 10.000 lei de la Ministerul Agriculturii, parte vătămată în Dosarul ICA și a petrecut un sejur de două săptămâni la Poiana Brașov.